Rådgivning

Hos Beredskabsgruppen vil vi være med til at sikre, at din organisation eller virksomhed får den bedst mulige beredskabsmæssige rådgivning. Vi tager udgangspunkt i jer og jeres organisation, og derfor tilrettelægger vi løsningsforslaget, så det passer til netop jer.

Vi specialtilrettelægger øvelser og kurser med scenarier, der netop afspejler jeres virkelighed. Rådgivning hos os betyder, at vi i fællesskab afdækker jeres beredskabsmæssige behov og opstiller et løsningsforslag for jer. Vores rådgivere har mange års beredskabsmæssig erfaring og er vant til at rådgive store såvel som mindre institutioner.

Du kan bl.a. få råd og vejledning omkring uddannelse af personale, bygningsgennemgang, brand- og evakueringsplaner/øvelser, plantegninger, samt rådgivning om hvilke kurser, der passer netop til dit personale. Vi har en fagligt stærk instruktørkapacitet, så vi kan også tilbyde jer at implementere løsningsforslagene på et højt fagligt niveau.

Er du bekymret for næste brandsyn eller har du fået et påbud? Klik her.

 

Kontakt Beredskabsrådgiver Friedl Ovesen tlf. 3141 2890.

Rådgivning uden beregning – kontakt os i dag!

Vi kommer altid gerne ud og rådgiver dig og din virksomhed ift. jeres specifikke forhold. Vores rådgivning er endda uden beregning.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere for at få sparring og beredskabsmæssig rådgivning. 

Du kan også stille os dit spørgsmål ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender tilbage inden for 24 timer.