App til alamering

Indledende beskrivelse af vores spritnye produkt Alarmerings App.

Alarmerings App virker på den måde at alle der har installeret App kan udløse en alarm og alle der har app installeret bliver dermed adviseret.

Udvalgte superbrugere kan afblæse alarmen, da disse er grundigt instrueret.

Alarmerings App har tre grundlæggende alarmeringsfelter, men kan indeholde op til fem på forsiden af telefon og ubegrænset ved at scrolle ned fx er der allerede alarmeringsfelter i tilkøb på Terror og Bombetrussel.

Læs mere uddybende om Alamerings Appen her.

Se også Link:

www.mitberedskab.dk

(kan downloades til telefon, men først bruges ved oprettelse).

www.beredskabsgruppen.dk

For flere beskrivelser samt andre støttende produkter.

 

 

Fremgangsmåden kunne være følgende:

  • Rådgivningsmøde med en kort gennemgang af jeres unikke bygning.
  • Udarbejdelse af evakuerings/barrikaderings struktur.
  • Implementering af evakuerings/barrikaderings struktur.
  • Eventuelt implementering af digital adviserings App.
  • Afholdelse af kurset PLOV ”kend din bygning”.
  • Øvelse der sikrer at strukturen virker (uden elever).

 

Din faglig stærke partner

Beredskabsgruppen har Rådgivere og Instruktører der har været en del af P.L.O.V. konceptet de sidste 15 år.

Vi er dybt forankret i konceptet og stærke i faglige i Rådgivning omkring, hvad skal du gøre i netop din bygning, både som forebyggelse og under en hændelse.

Bygninger er i den grad forskellige og derfor er her individuel rådgivning nødvendig på stedet. Vi kigger på løsninger i forhold til glasdøre, døre der ikke kan låses, døre der åbnes med elektroniske chips, døre med gennemløb mellem klasser, samt etageløsninger

Ud fra dørløsninger og bygningens unikke opbygning guider vi jer i, hvordan og hvornår der skal flygtes, og hvornår der skal barrikaderes.

Vi hjælper også med koncepter, der tager udgangspunkt i hvordan der adviseres ved en hændelse, så alle kan agere før hændelsen, kommer til deres område.

Vores nye digitale alarmerings App gør det muligt for alle ansatte at blive adviseret i samme øjeblik P.L.O.V. hændelsen er erkendt.

På den måde reddes mange menneskeliv og tilskadekomster, da det er bevist, at i det øjeblik at en skole er evakueret/barrikaderet dør der ikke flere.

Vi gennemgår din bygning sammen med dig og finder forsvarlige løsninger der gør dine medarbejderne trygge i hverdagen, og giver jer redskaber til at agere så godt som muligt ved en P.L.O.V. hændelse.

Lad os hjælpe jer med beredskabet i jeres bygning.