E-learning

E-learning Brand kan bruges til at reducere tiden for indlæring, men virker klart bedst som for-kursus til et traditionelt kursus eller som repetition og videreuddannelse efter et traditionelt kursus.

E-learning er et fagligt stærkt produkt der underviser fuldstændig ensartet og giver kursisterne viden om alt fra brandens start og udvikling til slukningsmetoder og valg af håndslukkere, men samtidig med stort fokus på brandforebyggelse.

Hvis ledelse og medarbejdere er enige herom, kan E-learning udføres i arbejdstiden og reducerer derfor kostbar tid og ofte løn til medarbejdere i kursustiden.

E-learning kan også være en fordel for den travle virksomhed der ikke har tid til at sende medarbejderne på kursus.

Fagligt stærkt uddannede medarbejdere redder liv i særdeleshed, men i almindelighed reduceres brandskader betydeligt ved hurtig faglig stærk ageren.

Reducering af brandskader betyder at bygningen hurtig er tilbage i fortsat drift og det betyder enorme økonomiske besparelser.

Vi har med succes kombineret E-learning med virtuel brandslukning og derved kunne skabe et unikt fagligt fokus på hver enkelt medarbejder.

 

Rådgivning uden beregning – kontakt os i dag!

Vil du vide mere om E-learning Brand og virtuel brandslukning – Bestil en gratis brandrådgiver.

Vi kommer altid gerne ud og rådgiver dig og din virksomhed ift. jeres specifikke forhold. Vores rådgivning er endda uden beregning. 

Du kan også stille os dit spørgsmål ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Vi vender tilbage inden for 24 timer.