Overholder du den nye lovgivning jf.Br 18/DKV på din skole, børneinstitution, plejehjem eller hotel?

Som leder har du ansvar for en række forhold – indenfor den anvendelseskategori din bygning hører under, bliver overholdt.

Kort fortalt er det ud fra din unikke bygning og de brugere der benytter bygningen, at anvendelseskategorien fastsættes.

Til eksempel
– Plejehjem er i anvendelseskategori 6 da der sover mere end 10 beboere og de ikke selv har kendskab til flugtveje og de ikke selv kan komme ud af bygningen.

-Børneinstitutioner er i anvendelseskategori 6 da der sover mere end 10 beboere og de ikke selv har kendskab til flugtveje og de ikke selv kan komme ud af bygningen.

-Hoteller er i anvendelseskategori 5 da der sover mere end 10 beboere og de har kendskab til flugtveje og selv kan komme ud af bygningen.

-Teatre i anvendelseskategori 3, da der er flere end 150 personer samlet, brugerne har kendskab til flugtveje og selv kan komme ud af bygningen.

-Skoler i anvendelsekategori 2, da der er mere end 150 personer samlet, brugerne har kendskab til flugtveje og selv kan komme ud af bygningen Ved ovenstående kategorier er det lederens ansvar at:

Hvis du vil have rådgivning til at din driftsansvarlige og dine medarbejdere er lovligt og korrekt instrueret så aftal et rådgivningsmøde med en af vores beredskabsrådgivere.

Aftal møde tryk her eller start med at ringe for en uforpligtende rådgivning.