Har din virksomhed behov for en oplysende sikkerhedsfilm for jeres ansatte og gæster i bygningen? Har I behov for at kunne tilkalde kollegaer ved en nødsituation?

En sikkerhedsfilm kan være en fantastisk måde at kommunikere jeres sikkerhedstiltag i forhold til Brand, Førstehjælp og Usikre episoder ud til ansatte og gæster i bygningen.

Beredskabsgruppen har allerede udarbejdet flere fagligt stærke sikkerhedsfilm der kommunikerer kundens unikke bygning og brugere af bygningens ensartet ud.

Sikkerhedsfilmene tager udgang i den unikke bygning

  • Den Brandmæssige del koncentrerer sig om hvordan I sammen forebygger brand, hvordan agerer ansatte under en brandalarm i forhold til at slukke branden, evakuere bygningen,

modtagelsen af beredskabet, og samlingspladsen struktur,

  • Den Førstehjælpsmæssige del tager udgangspunkt i strukturen hvordan I tilkalder kollegaer til stedet, hvem henter førstehjælpsudstyret til stedet, hvem tilkalder og modtager beredskabet.
  • Den usikkerhedsmæssige del kan være voldelige episoder, indbrud, Skoleskyderi PLOV (Påbegyndt Livsfarlig Og Voldelig hændelse) hvor I signalerer en struktur ved råb, telefon eller i kan installere vores spritnye App.

Se eksempel på en sikkerhedsfilm koncentreret om Brand tryk her

Se vores App tryk her